Bespaar tijd door slimmer te werken

Bespaar tijd door slimmer te werken

Stel u zich eens voor dat u zich volledig kunt focussen op uw kerntaken. Personeel begrijpt dat een betere toegang tot technologie zowel voor zichzelf als voor hun werkgever voordelen biedt. De focus moet nu bij de managers liggen die omgevingen tot stand moeten brengen die een betere productiviteit, flexibiliteit en wendbaarheid mogelijk maken.

 

Uit het onderzoek kwam naar boven dat van de 3.600 werknemers in Europa bijna de helft (47%) er niet van overtuigd is dat ze met de huidige technologie op hun werkplek het productiefst kunnen zijn. De enquête laat een duidelijk verlangen naar digitaal versterkte werkplekken zien. 59% gelooft dat meer innovatieve technologieën een positieve invloed zou hebben op hun werkdag.

 

“Werknemers begrijpen welke positieve rol nieuwe technologie kan spelen bij de groei van hun organisaties. Om daaraan te kunnen bijdragen moeten managers nu nadenken over hoe ze nieuwe digitale technologieën kunnen gebruiken om verborgen productiviteit vrij te maken, flexibiliteit te verhogen en de wendbaarheid van hun organisaties te verbeteren.”

 

Ook tijd en productiviteit winnen door slimmer te werken ? neem contact op met Ricoh Document Center Zuid-Holland.

Delen via social media
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.