Bezoek ons op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign

Bezoek ons op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign

De manier waarop bedrijven, organisaties en consumenten communiceren verandert razendsnel. Daar wilt u snel op kunnen inspelen. Ricoh biedt grafische en sign-professionals nieuwe mogelijkheden en maakt kansrijke markten bereikbaar. Onder het motto “Open New Worlds” toont Ricoh tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign bijzondere innovaties en beursprimeurs die u beslist niet mag missen.

 

Printen op grootformaat. Op textiel. Of in neon geel op bannervellen

Kom bij ons langs op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign! Ervaar het effect van neongeel op bannervellen en verken de printmogelijkheden op grootformaat en op textiel. Zie als eerste onze nieuwe productiesystemen in actie. En ontdek hoe we u helpen in te spelen op veranderende klantwensen (bijvoorbeeld sneller leveren tegen een lagere prijs, en relevanter communiceren) met diverse software toepassingen.

 

Vraag snel en eenvoudig uw persoonlijke e-ticket aan voor de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign. Het evenement vindt plaats van 14 t/m 16 maart a.s. van 13:00 tot 21:00 uur in Evenementenhal Gorinchem.

 

Vraag nu uw gratis e-ticket aan via Ricoh Document Center Zuid-Holland

Delen via social media
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.