Document Center

Document Center

Document Center is expert op het gebied van IT & document solutions.

U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige (multifunctionele) printers en producten. Daarnaast vindt u bij Document Center document- en scanoplossingen en IT-diensten.

Uitstekende producten en diensten van een marktleider op het gebied van documentmanagement met de service van een lokale ondernemer. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op uitstekende service en garantie.

 

Team van professionals

Als reseller hebben we al veel klanten kunnen helpen met het efficiënter en vlotter laten verlopen van hun documentprocessen. Wij hebben de expertise, de soft- en hardware, maar ook de inventarisatie- en planningtools in huis om uw processen te doorgronden, te analyseren en indien nodig opnieuw te structureren.

Wij garanderen een goed werkend Document Management Systeem binnen de afgesproken tijd. Niet in de laatste plaats door het uitstekende team van professionals dat jaarlijks vele implementaties verzorgt. Naast de hardware leveren wij ook de software zodat u tijdens het gehele proces één aanspreekpunt heeft.

 

Kortverhuur

Al vanaf een periode van één dag tot een jaar kunt u apparatuur huren waarmee u kunt scannen, printen, faxen en kopiëren. Ideaal tijdens evenementen, als u even extra capaciteit nodig heeft, bij calamiteiten of op tijdelijke locaties zoals een bouwplaats. Wij zorgen ervoor dat u op elk moment uw documenten, tekeningen of andere informatie met anderen kunt delen en afdrukken. Het aanmaken, bekijken, verzenden en ontvangen van documenten hoeft zo nooit meer vertraging op te lopen.

 

Service

Via onze service kunt u eenvoudig bestellingen indienen, service aanvragen en informatie over uw apparaten vinden. Bovendien kunt u eenvoudig vragen over producten stellen. Onze service is eenvoudig, snel en gemakkelijk. U kunt op elk gewenst moment gebruik maken van onze service en erop vertrouwen dat uw bericht bij de juiste persoon binnen ons Document Center terechtkomt. We reageren zo spoedig mogelijk.

Meer over service