Document Solutions

Document Solutions

Het volume aan digitale informatie blijft groeien. Met onze Document Solutions kunnen uw werknemers toegang krijgen tot de juiste informatie op het juiste moment en in de juiste vorm. Onze professionals hebben veel ervaring met het inrichten van verschillende soorten documentprocessen. We doen dit door te kijken naar de informatiestromen binnen uw bedrijf.

 

Geautomatiseerd proces

Met onze documentoplossingen worden documenten opgeslagen en verwerkt in een geautomatiseerd proces. Aanmaken, controleren, goedkeuren en opslaan; alles verloopt soepel en snel. En op één centrale plaats zijn alle gegevens direct beschikbaar. Altijd op elke plek en op elk moment inzage in het proces.

 

Doelmatige aanpak

De slimme en tijdbesparende IT-oplossingen en hardware helpen u om meer te bereiken, in minder tijd. Een doelmatige aanpak levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van uw concurrentiepositie. Benut de voordelen van onze Document Solutions. Document Center organiseert het met de juiste oplossingen:

 

  • Documenten digitaliseren

Met een vlekkeloos en overzichtelijk archief boekt u grote tijdwinst. Document Center digitaliseert de workflow en helpt u met het op de juiste manier archiveren van elk document.

  • Slimme scanoplossingen

Onze printers kunnen ook scannen en met slimme extra software documenten direct automatisch opslaan in uw primaire bedrijfsapplicatie.

  • Factuurverwerking digitaliseren

Automatiseren van factuurverwerking vermindert het aantal handelingen drastisch, maakt kosten transparant en geeft u grip en controle.

  • Print, beheer en onderhoud

Multifunctionele en beveiligde printers maken handmatige handelingen en drukwerk overbodig en met een follow-me printsysteem kan een medewerker printen waar hij dat wil.