MVO

Recycle tonercartridges

Stuur uw oude tonercartridge in voor recycling.

Als u een product van ons bezit of huurt, kun u bellen naar: 0184-433088 of ons een mail sturen, info@document-center.nl.

 

Uw milieu is ook dat van ons

Voorkomen van verspilling en beperken energieverbruik.

 

Document Center wil zo duurzaam mogelijk ondernemen. We gebruiken intern steeds minder energie, maken minder kilometers en beperken en compenseren onze CO2 uitstoot. Ook in de keten verbruiken we minder grondstoffen, stimuleren we recycling en voeren we duurzaam af.

 

Bovendien helpen we, met onze duurzame producten en diensten onze klanten steeds beter werken en duurzamer ondernemen. Beter voor de wereld. Beter voor iedereen!

 

Sustainability optimisation programme:

  • Wij werken actief aan het reduceren van de CO2 uitstoot van onze producten en diensten. Daarom bieden we onze klanten innovatieve oplossingen als het Sustainability Optimalisation Programme.

 

Wij dringen voortdurend onze eigen CO2 footprint terug door:

  • Zelf ook steeds duurzamer te werken in een toekomstbestendige werkomgeving.
  • met ons duurzame mobiliteitsbeleid onze kilometers te beperken;

 

Welke impact hebben onze producten en diensten op uw CO2 voetafdruk? Neem contact met ons op en ontdek hoe u uw CO2 uitstoot kunt verlagen.

 

info@document-center.nl

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De toekomst begint vandaag.

 

Toonaangevend

Wij zorgen voor een goede balans tussen onze economische, maatschappelijke en ecologische doelstellingen. Zo creëren wij een organisatie die klantgericht, vernieuwend en winstgevend is, nu en in de toekomst.

 

Niet zomaar duurzaam

Duurzaamheid is voor ons meer dan het reduceren van onze impact op het milieu. Duurzaamheid is voor ons het ontwikkelen van een bedrijfsmodel dat nu en in de toekomst waardevol is voor alle belanghebbenden. In dat kader zoeken wij altijd de balans tussen de behoeften van de verschillende groepen belanghebbenden. Wij ontwikkelen betrouwbare, vernieuwende producten en diensten voor onze klanten, die winst genereren voor onze aandeelhouders. Het behoud van de hulpbronnen van onze wereld staat daarbij voorop. Dit alles stelt ons in staat onze medewerkers zekerheid te bieden.

 

De weg naar de toekomst

Onze duurzaamheidsstrategie is gericht op “de drie P’s”: People, Planet, Profit. Wij hebben economische, maatschappelijke en ecologische doelstellingen en meten onze resultaten op die vlakken. Daardoor kunnen wij onze organisatie in stand houden en verbeteren.