Service

Document Center onderneemt in dezelfde regio als u. Hierdoor profiteert u van het beste van twee werelden; de knowhow van het wereldwijde (kennis)netwerk van Ricoh en de deskundigheid van de Nederlandse medewerkers die uw omgeving als geen ander kennen.

 

Bij ons is een afspraak een afspraak

Document Center is een zelfstandige onderneming waarbij samenwerken gebaseerd is op een lange termijn relatie. Onze medewerkers staan er om bekend uitstekend met de klant mee te denken en te doen wat ze beloven. Bij ons is een afspraak een afspraak! Ook na de implementatie.

 

eService

Via Ricoh eService kunt u eenvoudig bestellingen indienen, service aanvragen en informatie over uw Ricoh-apparaten vinden. Bovendien kunt u eenvoudig vragen over producten van Ricoh stellen. U kunt eService op elk gewenst moment gebruiken en erop vertrouwen dat uw bericht bij de juiste persoon binnen ons Document Center terechtkomt. We reageren zo spoedig mogelijk. eService is een gemakkelijke manier om contact met ons op te nemen voor al uw vragen.

 

We zijn er om u te helpen. Onze professionals staan graag voor u klaar. Klik op onderstaand eService om direct contact te leggen.

 

e-service

 

 

 

 

 

 

 

 

Via eService kunt u eenvoudig bestellingen indienen, service aanvragen en informatie over uw Ricoh-apparaten vinden. Bovendien kunt u eenvoudig vragen over producten van Ricoh stellen. eService is eenvoudig, snel en gemakkelijk.

U kunt eService op elk gewenst moment gebruiken en erop vertrouwen dat uw bericht bij de juiste persoon binnen Ricoh terechtkomt. eService is een gemakkelijke manier om contact met Ricoh services op te nemen voor al uw vragen omtrent het aanmelden van een storing of technische ondersteuning zodra u service aanvraag is geregistreerd.

 

Meldt u aan voor e-service door naam en mailadres door te sturen naar info@document-center.nl, dan zorgen wij ervoor dat u binnen enkele dagen uw eService account kunt gebruiken

 

Downloads

Download stuurprogramma’s, software, updates en handleidingen voor al uw Ricoh-producten.

Alles wat u nodig heeft om uw Ricoh-product te gebruiken: stuurprogramma’s, software-updates, handleidingen en meer.

Klik hier

 

Recycle tonercartridges

Stuur uw oude tonercartridge in voor recycling

Heeft u een inzameldoos nodig voor uw lege cartridges?

Als u een product van ons bezit of huurt, kun u bellen naar: 0184-433088 of ons een mail sturen, info@document-center.nl.

U kunt ook zelf een retourdoos online bestellen.

Service staat bovenaan onze prioriteitenlijst. Dus het beantwoorden van uw vragen doen we graag.