Service

Document Center onderneemt in dezelfde regio als u. Hierdoor profiteert u van het beste van twee werelden; de knowhow van het wereldwijde (kennis)netwerk van onze partners en de deskundigheid van onze medewerkers die uw omgeving als geen ander kennen.

Bij ons is een afspraak een afspraak

Document Center is een zelfstandige onderneming waarbij samenwerken gebaseerd is op een lange termijn relatie. Onze medewerkers staan er om bekend uitstekend met de klant mee te denken en te doen wat ze beloven. Bij ons is een afspraak een afspraak! Ook na de implementatie.

Service

  • We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Service

Via onze service kunt u eenvoudig bestellingen indienen, service aanvragen en informatie over uw apparaten vinden. Bovendien kunt u eenvoudig vragen over producten stellen. Onze service is eenvoudig, snel en gemakkelijk. U kunt op elk gewenst moment gebruik maken van onze service en erop vertrouwen dat uw bericht bij de juiste persoon binnen ons Document Center terechtkomt. We reageren zo spoedig mogelijk.

 

We zijn er om u te helpen. Onze professionals staan graag voor u klaar. Klik op onderstaand eService om direct contact te leggen.

 

Downloads

Download stuurprogramma’s, software, updates en handleidingen voor al uw producten.

Alles wat u nodig heeft om uw product te gebruiken: stuurprogramma’s, software-updates, handleidingen en meer.

Ricoh Downloads

 

Recycle tonercartridges

Stuur uw oude tonercartridge in voor recycling

Als u een product van ons bezit of huurt, kun u bellen naar: 0184-433088 of ons een mail sturen, info@document-center.nl.

Service

  • We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Service staat bovenaan onze prioriteitenlijst. Dus het beantwoorden van uw vragen doen we graag.