Spreek uw relaties persoonlijk aan

Spreek uw relaties persoonlijk aan

Het effect van doelgerichte promotie is groot. Het rendement is bewezen hoger dan andere manieren van media-uitingen. Bovendien levert het ook nog eens flinke kosten- en milieubesparingen op. Met de aanschaf van een nieuwe en moderne Ricoh Pro C9110-printer kan HJ Media Groep nu alle Smart Media-oplossingen voor variabel data printen aanbieden.
 
Maar wat is variabel data printen nu precies?
Met behulp van geavanceerde software, in combinatie met onze nieuwe Ricoh printer, is het mogelijk volledig variabele content te printen. Niet alleen qua tekst, maar ook qua beeld. Dat betekent dat geen folder, flyer, prijslijst, programmaboekje, kaart, brochure of magazine meer hetzelfde hoeft te zijn. Via variabel data printen spreekt u uw relaties of een bepaalde doelgroep persoonlijk aan. Elk item kunt u aanpassen naar wat u de ontvanger wilt laten zien of welke boodschap u mee wilt geven. De inhoud is op deze manier helemaal afgestemd op uw relatie en zijn of haar interesses. Dat maakt indruk en trekt aandacht.
 
Databestand
En voor onze opdrachtgevers werkt het heel simpel. Want alles wat in een databestand kan worden opgenomen kunnen wij exporteren en omzetten in geprinte beeld en tekst. Zo’n databestand kan een CRM- of een kassabeheersysteem zijn, maar ook een Excel-bestand volstaat prima. Heeft u nog geen databestand of moet het huidige databestand uitgebreid of aangepast worden? Ook daar kunnen wij u bij ondersteunen. Want van een juist ingericht klantenbestand kunt u op vele manieren profiteren.
 
Hoger rendement
De verschillende vormen van Smart Media-oplossingen zijn in samenwerking met Ricoh Document Center Zuid-Holland bedacht en verder ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om excellente producties te realiseren met een bewezen hoger rendement van 30 tot 35%. En variabel data printen biedt meer voordelen. Want naast efficiënt en snel is het ook nog eens milieuvriendelijk. Met de nieuwe printer kunnen wij volledig Co2 neutraal produceren. Vanwege de gerichte aanpak en verzending wordt ook geen onnodig materiaal verbruikt. Hetzelfde geldt voor uw budget. Daar gaat u op deze manier ook heel effectief mee om.
 
Proces variabel data printen

  • Doelgerichte promotie
  • Persoonlijke benadering
  • Communicatie op maat
  • Bewezen hoger rendement
  • Kostenbesparend
  • Duurzaam produceren
  • Efficiënt en snel

 
 
 

Delen via social media
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.