Visuele Communicatie

Visuele Communicatie

Document Center biedt u totaaloplossingen als het gaat om visuele communicatie. Van hardware tot software en van service tot advies.

 

Videxio

Met de innovatieve videocommunicatie oplossingen van Videxio bent u altijd en overal in contact met collega’s en relaties in binnen- en buitenland waar en wanneer u dat wilt. Online videocommunicatie vanVidexio is mogelijk op alle schermen, (mobiele) apparaten, pc’s, tablets en smartphones. Deze cloudoplossing is uniek omdat communicatie tussen verschillende platformen mogelijk is, enkel een internetbrowser is al voldoende. Videxio verbetert de efficiency, verhoogt de productiviteit, bespaart reistijd en daarmee reiskosten. Videxio kent flexibele abonnementsvormen, waarbij u het abonnement altijd kunt opschalen of naar beneden bijstellen, en zelf nieuwe locaties en gebruikers kunt toevoegen. Zo betaalt u nooit te veel.

 

Interactive Whiteboard

Met Interactive Whiteboards ontstaan er nieuwe manier van delen, presenteren en samenwerken op afstand. De interactie geeft een extra dimensie aan vergaderingen, videoconferenties, presentaties en trainingssessies. Met een elektronische pen kunt u eenvoudig schrijven en tekenen op het interactive whiteboard. Alles wordt gedeeld – en indien gewenst geprint en/of opgeslagen – waardoor u op verschillende locaties kunt samenwerken aan documenten. Alle gevoelige informatie die op het whiteboard is geprojecteerd kun je tijdelijk of permanent opslaan en beveiligen met PIN-codeverificatie, wat onbevoegd gebruik van het whiteboard voorkomt. Het whiteboard is bovendien standaard voorzien van antivirussoftware. Kortom; veilig, virtueel samenwerken!

 

Narrow casting

Met onze Narrowcasting oplossingen bereikt u doelgericht uw doelgroep op elke gewenste locatie.